Om oss

Modern tandläkarmottagning i centrala Malmö

Välkommen! Vi är en modern mottagning som växer så att det knakar. Det är frukten av att vi alltid arbetar med patienten i fokus. Vi sätter alltid säkerhet, trygghet och omhändertagandet högst upp på prioriteringslistan. Varje patient ska få bästa möjliga vård till ett rimligt pris. Det är ett arbetssätt som lönar sig och det är därför glädjande att se att så många väljer oss idag.

Inom kort kommer vi att byta lokaler. De nya lokalerna är utrustade med ny teknologi, modern utrustning och de ger oss möjlighet att utföra alla typer av behandlingar under ett och samma tak. Vi blir genom detta också mer mottagliga för nya patienter och vi hoppas att du blir en av dessa.

Tandläkare med bred kompetens och många års erfarenhet

Våra behandlingar utförs av utbildad, kunnig och erfaren personal. Vi köper alltid in den senaste utrustningen och vi använder oss av avancerad teknik i samband med undersökningar och olika behandlingar såsom rotfyllning, skalfasader eller tandimplantat. Det ger effektivare utföranden som säkerställer högre kvalitet och det ger dig som kund ett bättre pris. Vi anser att tandvård ska vara för alla och inte definieras av hur mycket pengar som finns i plånboken.

Att tandvård och god munhälsa ska vara för alla innebär också att vi erbjuder generösa öppettider. Vi har öppet till klockan 20.00 varje vardag och under helgerna så håller vi öppet mellan 9.30 till 17.00. Det gör vi under årets alla dagar dessutom. Du ska alltid kunna hitta en lucka i ditt späckade schema och boka in en tid hos oss. Tidsbokningen sker via telefon eller dygnet-runt via vår reception online. Det ska vara smidigt att komma i kontakt med oss. Välkommen!

 

Vi håller öppet 365 dagar om året