Övriga behandlingar

Tandvård av högsta klass

Vi är en tandläkarmottagning i Malmö med fötterna stabilt grundade i det klassiska och med blicken vänd mot framtiden. Vi erbjuder allt som har med traditionell tandvård att göra, men vi vill samtidigt ta in mer moderna element i vår verksamhet. Vi anammar den nya tekniken och den moderna utrustningen som presenteras och vi gör det med dig som patient i åtanke. Den gör att vi kan ge effektivare behandlingar - med mindre smärta - till bättre priser.

En annan fördel med att välja oss är att vi alltid är tillgängliga för dig som patient. Våra öppettider är generösa - vi har öppet 365 dagar om året - och detta är för att passa alla. Vi vet att det kan vara svårt att motivera ett tandläkarbesök då man måste ta ledigt från jobbet. Därför har vi öppet även under kvällar och helger: bra tandvård ska finnas för alla! Utöver tandimplantat kan vi även erbjuda en rad andra klassiska behandlingar inom tandvård.

Våra behandlingar

Samtliga behandlingar sker med patienten i fokus. Du ska känna dig omhändertagen, trygg och veta vad som sker. Behandlingarna baseras på vetenskap och forskning och utförs av utbildade tandläkare och tandsköterskor. Vi använder material av högsta kvalitet och vi väljer alltid sådant som tillverkats i Sverige. Det bär en lite högre kostnad, men priset av högre kvalitet är värt att betala för.

Om vi snabbt tittar på några av de behandlingar vi erbjuder så kan vi ge dig en bild av vår verksamhet och bredd på denna:

  • Invisalign: Upplever du att ditt bett är trångt? Känner du att dina sneda tänder påverkar din vardag negativt? I så fall är Invisalign något för dig. Det här är en tandställning som inte syns - skenorna som reglerar tänderna är osynliga. Den här lösningen har även andra fördelar. En av dessa är att vi gemensamt - i datorn - kan se hur det färdiga resultatet kommer att se ut och därigenom kan vi också göra ändringar som passar dig. Skenorna bärs 24 timmar om dygnet och byts ut mot nya med jämna mellanrum.

  • Tandersättning: Har du tappat en tand eller lider du av tandlossning? Vi har flertalet olika lösningar som ger dig möjligheten att le igen - och att leva normalt. Dels så kan tandimplantat vara en lösning. Likaså kan exempelvis tandkronor, porslinsfasader, broar, bryggor eller tandproteser vara det bästa alternativet. Vi erbjuder en fri konsultation där vi går igenom alla för- och nackdelar med respektive alternativ och där vi, givetvis, även utgår från din munhälsa och dina förutsättningar.

  • Estetisk tandvård: Drömmer du om ett vitt leende? Vi kan hjälpa dig. Vår expertis inom estetisk tandvård sträcker sig långt. Gällande exempelvis tandblekning så kan du välja mellan att göra det direkt här hos oss eller köpa ett kit som du kan använda i ditt eget hem. Produkterna är de bästa på marknaden och ger dig ett vitt leende utan att tänderna tar skada. Givetvis kan vi även hjälpa dig med missfärgningar, skadade tänder och med att korrigera sneda sådana. Le och världen kommer att le tillsammans med dig!

  • Tandkirurgi: I vissa fall kan en operation av tandimplantat kräva initiala åtgärder som inkluderar tandkirurgi. Saknar en patient den styrka i käkbenet som krävs så kan det krävas ett ingrepp i syfte att stärka upp benet i fråga innan. Benuppbyggnad är en typ av tandkirurgi som vi erbjuder. En annan typ av tandkirurgi som vi utför är exempelvis rotfyllningar, operationer av visdomständer, tandköttsoperationer samt ingrepp i mjukvävnad och i rotspetsar. Alla dessa operationer sker med modern utrustning och utförs av kunnig, välutbildad och erfaren personal.

tand

Akut tandvård och mycket mer

Där hade vi ett litet axplock av de behandlingar vi erbjuder. Vi kan även nämna att behandlingar som rotfyllningar, skalfasader, tandkronor och tandfyllningar givetvis också är något som vi utför.

Akut smärta? Det kan hända saker som är svåra att förutse. En olycka på fotbollsplanen eller plötslig smärta i en tand är något som man inte kan förutspå. Vid sådana lägen så är det bra att veta att vi alltid har en jourtandläkare som står redo att hjälpa. Ambitionen är att du ska få hjälp så snabbt som det bara är möjligt. Du kan ringa eller boka via vår hemsida. Vår reception online är öppen 24 timmar om dygnet. Välkommen till Malmö Tandcenter!

Modern tandvård för alla